Leonardo 3D-ben (Rátai Dániel találmánya új korszakba lépett)

A 3D oktatásban történő örvendetes megjelenéséről már korábban írtam a 4dsmile projekt kapcsán. Most a szívemet még jobban megdobogtató rendszerről is be tudok számolni.

Egy tegnapi konferencián (Digitális Esélyegyenlőség) volt szerencsém látni, hogy Rátai Dániel (vagy Rátai 3Dániel? 🙂 ) találmánya (http://www.leonar3do.com/) a több éves fejlesztésnek és számos új szabadalomnak köszönhetően mennyire kiforrottá és professzionálissá vált.

Aki nem ismeri a terméket, érdemes az alábbi videót megnéznie:

httpv://www.youtube.com/watch?v=s2lNfSPqIj0

Csakis  szuperlatívuszokban lehet beszélni a fejlesztőcsapat teljesítményéről. Biztos vagyok  benne, hogy az eszköz megjelenése  a közeljövőben az oktatás számos területén érezteti majd áldásos hatását.

A Leonardo platformra készült 3D alkalmazások tárháza remélhetőleg rohamosan növekedni fog, mivel már SDK is rendelkezésre áll ahhoz, hogy a programozók minél egyszerűbben illeszthessék alkalmazásaikat a Leonar3Do platformjához, a meglévő OpenGL ismereteik felhasználásával.

A projektről és a termékről a http://www.leonar3do.com/ oldalon lehet többet megtudni, illetve a termék is megrendelhető, meglepően visszafogott áron.

Lábjegyzet:

A 3D becsempészése a Leonardo szóba ötletes, de sajnos emiatt sok érdeklődő nehezen találja meg az oldalt, ha a keresőprogramokkal próbálkozik. Érdemes lenne a SEO eszközeivel jobban felfuttatni az oldalt.

Persze mi is segíthetünk, ha minél többen hivatkozunk a http://www.leonar3do.com/ oldalra! 🙂

1 thought on “Leonardo 3D-ben (Rátai Dániel találmánya új korszakba lépett)

  1. Gratulálok, nagyszerü!
    Magam az orvosi képalkotásban foglalkoztam agyi angiogrammok nagyított , térhatású ábrázolásával, persze akkor /20 -30 éve/ még számítógép nélkül. Igegsebész kollégám nagy hasznát vette aneurysma műtéteinél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *